Financiële ondersteuning en coaching

Budgetcoach Ondersteuning bij financiële problemen

Ik werk sinde 2012 als vrijwilliger om mensen te ondersteunen die in financieel moeilijke situaties zijn gekomen

Coaching

Ondersteuning bij persoonlijke of werksituaties

Als manager bij een groot internationaal bedrijf heb ik veel mensen gecoacht        zowel met privé situaties als werksituaties

Alle hier vermelde activiteiten zijn op pro deo basis.

Een bijdrage in de reiskosten wordt gewaardeerd.

Budgetcoach

In 2012 ben ik begonnen als vrijwilliger in gemeente De Ronde  Venen bij Stichting Tympaam De Baat. Dit is de welzijnsorganisatie binnen deze gemeente.   Mensen die dreigen vast te lopen  in hun financiële situatie of reeds in de schuldhulpverlening zitten  worden door mij begeleid. Ik heb reeds een aantal mensen mogen helpen om weer orde op zaken te stellen en te begeleiden bij het organiseren van hun financiën. Daarnaast begeleid ik ouderen in de thuisadministratie. Hierbij verzorg ik zoveel mogelijk samen met de ouderen zelf de financiën en de aanvragen van allerlei toeslagen, zoals huurtoeslag  en zorgtoeslag en tevens verzorg ik de aanvragen voor kwijtschelding van belastingen, etc.

Indien u worstelt met uw financiën kunt u vrijblijvend een beroep op mij doen voor ondersteuning.

Ik verleen deze diensten ook rechtstreeks buiten de gemeente om.

Coaching

Als manager binnen één van de grootste IT bedrijven ter wereld heb ik veel ervaring mogen opdoen met het coachen van werknemers.

Door de toenemende werkdruk bij de werknemers besteedde ik steeds meer tijd aan het coachen van mensen om een goede balans te vinden tussen werk en privé.  Ik merkte dat veel mensen binnen mijn teams moeite hadden om deze balans te vinden en daardoor heel veel stress ervoeren. Door de werknemers hier bewust van te maken heb ik menige burn-out kunnen voorkomen.

Mocht u in een situatie verkeren waarbij u vast loopt in uw privé leven of werk situatie dan kunt u vrijblijvend een beroep op mij doen.