Nieuws

Nieuws

11 januari 2017 veel belangstelling voor de cursussen

Afgelopen jaar heb ik een aantal lomi lomi cursussen gegeven en ben ik begonnen met het geven van de klassieke ontspanningsmassage cursus aan huis. Tevens heb ik de geavanceerde lomi lomi cursus twee keer gegeven. Het is fijn om te zien hoe mensen genieten van de cursussen en hoe intens ze genieten van het geven van de massages als ze de cursus hebben gevolgd. Voor mij een stimulans om door te gaan met het geven van deze cursussen.


13 januari 2016 Tweede basis cursus ontspanningsmassage

In januari ben ik begonnen met het geven van de tweede cursus Basis ontspanningsmassage. Deze cursus wordt gegeven in Wilnis. Voor meer informatie en inschrijven: http://www.stichtingparaplu.nl/


31 december 2015 Mooie afsluiting budget coaching traject

Eind 2014 kreeg ik iemand toegewezen die net failliet was verklaard en die ten einde raad was. Gedurende het afgelopen jaar heb ik een heel intensief traject doorlopen met deze man. Met dank aan sociale zaken van de gemeente De Ronde Venen, aan de belastingdienst en aan de zeer behulpzame en menselijke curator is het faillissement van deze man helemaal afgehandeld, zijn zijn schulden gesaneerd en mag hij nu weer opnieuw beginnen als zelfstandig ondernemer. Het stemt mij dankbaar dat ik er mocht zijn voor deze man en dat hij een nieuwe kans krijgt.


31 december 2015 Massage trainingen

Het afgelopen jaar was voor mij een jaar om te starten met massage trainingen. Ik heb inmiddels drie trainingen mogen geven en voor het komend jaar staan er al weer drie trainingen in de planning. Ik geniet er van om te zien met hoeveel plezier mensen deze trainingen volgen. Daarnaast blijf ik ook genieten van het geven van massages. Al met al een mooi massage jaar.


11 november 2015 Mijn tweede lomi lomi cursus

Op 20 november begin ik met mijn tweede lomi lomi cursus. De deelnemers van de eerste cursus zijn al heel enthousiast aan het masseren. Omdat de training aan twee mensen wordt gegeven die op elkaar oefenen is het eigenlijk een privé training. Ik merk dat de cursisten zich daardoor heel snel de massage technieken eigen maken. Heel anders dan een cursus met 10 tot 20 mensen!


1 september 2015 Mijn eerste lomi lomi cursus

Twee mensen die ik een lomi lomi massage had gegeven verzochten mij om hun te leren om een lomi lomi massage te geven. Vandaag de eerste van 4 dagen gegeven. Wat is dat geweldig om te doen. Heerlijk om mijn passie te mogen uitdragen en andere mensen zo enthousiast te zien worden bij het leren van de lomi lomi massage.


13 augustus 2015 - Basis cursus ontspanningsmassage

In september start ik met het geven van een avond en ochtendcursus Basis ontspanningsmassage. Deze cursus wordt gegeven in Wilnis. Voor meer informatie en inschrijven: http://www.stichtingparaplu.nl/


11 augustus 2015 - Biodanza workshop met massage in Oene

Afgelopen weekend heb ik bij een Biodanza workshop Lomi Lomi massages mogen geven. Het was schitterend weer en de meeste massages konden buiten in de tuin worden gegeven. Dat heb ik ervaren als goddelijk.... Voor veel mensen was het de eerste kennismaking met Lomi Lomi massage en de reacties waren zeer positief. Hopelijk is dit in de toekomst vaker mogelijk.


4 juni 2015 - massages bij workshop "Project Jij"

Ik was uitgenodigd door Monique Sajet om twee mensen te masseren bij "Project Jij" (voor meer informatie zie http://www.moniquesajet.nl/nl/project-jij/).

Het was een schitterende zonnige dag en er was een klein binnenplaatsje. We besloten om de massage op de binnenplaats buiten in de zon te doen. Voor mij was het de eerste keer om een Lomi Lomi massage te geven in de buitenlucht. Wat een mooie ervaring.... helaas had ik vergeten om mezelf in te smeren dus ik was wat verbrand na afloop!