Reacties

Reacties op de Lomi Lomi massage


07-02-2019 Beste René, wat was het heerlijk om vorige week bij Juul thuis de massage van jou te hebben mogen ontvangen. Echt een geschenk om in zo veel liefde en aandacht aangeraakt te zijn geworden !! Gerda


03-12-2018 Vandaag weer een heerlijke liefdevolle en ontspannen lomi lomi massage ontvangen van René. Fantastische ervaring om op respectvolle manier één te worden met de armen/handen van de masseur. Voor mij een kans om volledig vertrouwen, overgave en genieten te ervaren. Gerdien


21-08-2018 Alles is tot in de puntjes verzorgd: een goede massagetafel, warme olie, een warme kamer, fijne muziek en het belangrijkste: Rene zelf. Rene is afgestemd, vol liefde aanwezig, integer en toegewijd. Ik voel me onder zijn handen volkomen veilig en kan mij openen voor zijn aanraking. De bewegingen zijn vloeiend, stromend. De warme olie op mijn huid is heerlijk. Ik word diep aangeraakt in liefde. Een weldaad pur sang! Ik voel me na de massage herboren! Open en blij. Gevoed. Levendig. Dankjewel, Ina


15-08-2018 Ik heb René in de Lomi Lomi massage ervaren als een levend Meester: Moeiteloos combineert hij gedegen vakkennis met een Liefdevolle aanwezigheid en aandacht waardoor hij samenvloeit met zijn massage. Hierdoor kan ik alle eventueel nog aanwezige controle ‘uit handen’ geven en mij eindeloos overgeven aan zijn liefdevolle en integere massage. Ik voel mij geborgen en gezien in mijn complete menszijn door zijn zorgvuldige en afgestemde voorbereiding, uitvoering en nazorg.

Dank je wel Rene voor de mooie ontmoetingen die waren en nog mogen komen! Juul


20-07-2017 Ik ervaar de Lomi Lomi massage als een van de gevoeligste, mooiste en meeste helende massages die ik ooit heb beleeft. René geeft de massage met heel veel liefde en passie, daardoor kan ik volledig in ontspanning en overgave. Ik voel de energie nog heel lang in mijn lichaam stromen erna.

Wil


2-10-2015 Ik heb heerlijk genoten en de massage was bijzonder. Wat ik heel fijn vond was de grote integriteit waarmee je masseerde en wat me een heel veilig gevoel gaf.

Nogmaals mijn dank,

Hartegroet Yvonne


15-08-2015 Rene kende ik van de biodanza vakantie in Oene; als voortreffelijk kok en lieve zachte danser.

Afgelopen week mocht ik van hem een Lomi Lomi massage ontvangen. Ik voelde me gedragen in een zee van vloeibare liefde. Deels worden opgenomen in water, deels worden opgenomen in de kosmos.

Bij de massage van mijn buik, mocht mijn innerlijke kind vrij komen. En voelde ik me nog meer thuiskomen in zachtheid, puur en zuiverheid. Na afloop ervoer ik de ruimte en de energie als heilig. Dank je wel Rene. Ik kom heel graag nog eens terug.

Lieve warme groet van Anneke


29-08-2015 Ik heb nog nooit in mijn leven een massage ontvangen die zo verlichtend en helend was als die van gisteren. Diep geraakt in mijn ziel.

•Je liefdevolle, integere houding.

•Je aandacht in volledige aanwezigheid als een warm bad.

•Een gevoel van het vertoeven in de baarmoeder als je je handen streek over mijn buik.

•Golven in de branding als je mijn schouders masseerde.

•Soms alsof ik door mijn vader liefdevol werd opgetild als je handen gelijktijdig over de voor- als achterkant van mijn lichaam bewogen.

•De stille aanraking op de Hawaiaanse muziek die het vrije, onbevangen kind in mij wakker maakte.

•Er mogen zijn, zonder iets te hoeven doen.

•Na afloop de vele diepe niet gehuilde tranen, die vanuit mijn diepe wezen omhoog welden waarbij je me stimuleerde deze tranen te huilen.

Ik heb me erna zo schoon gevoeld, zo vervuld, zo leeg, zo er echt mogen zijn.

Gefascineerd ben ik door jouw charisma en manier van massage geven.

Namaste, ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen.

Annelies


21-08-2015 René heeft mijn lichaam letterlijk anderhalf uur onder handen genomen. Alle spieren en pezen even geraakt. Niet overdreven hard, maar stevig en soepel tegelijk. Je voelt nadrukkelijk hoe gepassioneerd hij is in zijn vak en daarbij  respectvol en integer met je lijf omgaat. Hij legt van tevoren goed uit wat hij gaat doen en is geduldig als je tijdens de massage even je neus wilt snuiten of wil verliggen. Ik voelde mij volkomen op mijn gemak en veilig en kon me daardoor helemaal ontspannen, wat wel een goed idee is als je wordt gemasseerd. Na afloop voelde ik mij helemaal relaxed en als herboren. Ik zweefde gewoon. Daarbij evalueerde hij achteraf de massage door te vertellen wat hem was opgevallen aan mijn lichaam. Waar er volgens hem enige stramheid of spierzwakte te merken was en wat ik daaraan zou kunnen doen met bepaalde oefeningen. Volgende keer weer, René. Ik ben je zeer dankbaar voor deze verwennerij.

Henk


21-08-2015 Wat een verwenning!

Ik had het plezier om bij René een Lomi Lomi massage te ondergaan en ben nog steeds onder de indruk! Een Lomi Lomi massage is een hawaiianse massage. Kenmerk  daarvan is, dat veel olie gebruikt wordt en je met de onderarmen gemasseerd wordt (soms zelfs met tweeën). Dat voelt heel zacht en René is een meester in deze kunst!

Dansend naar de Hula music durfde ik mij door zijn onderarmen te laten verwennen. Het voelde als een warm bad en ik was helemaal in overgave. En dat had ik nog nooit eerder zo beleefd. Na de sessie voelde ik mij vol warmte en liefde.

Lieve Rene, door je integere en professionele massage heb je mij een speciaal cadeau aangereikt. Ik heb met alle zinnen voluit genoten en ik zal iedereen het privilege toewensen deze ervaring door jou te ondergaan. Nog eens van harte bedankt voor deze liefdevolle massage.

Veel liefs en een big hug van mij,

Peter


14-08-2015 het gemasseerd worden in de open lucht voegde iets toe. Nog meer handen op mijn lichaam;  de handen van een briesje en van de zon.

Maar vooral jouw handen maakten het tot een onvergetelijke ervaring. Je aandacht en toewijding maakten dat ik me even middelpunt van alles en deel van alles voelde. Ik voelde me veilig en gekoesterd en kon volledig in ontspanning wegzakken. Erna zweefde ik nog lang na en voelde me opgeladen en dichtbij mezelf.

Een heerlijke ervaring.

Ingrid


17-08-2015 wat fijn om te lezen dat jij ook zo genoten hebt van de massages. Je vertelde het al dat het voor jou een uitwisseling van liefde is.

Zo heb ik het ook ervaren. Al een met de natuur en de natuurlijke, vloeiende beweging van je armen met olie. Volledig verzonken in overgave.

warme groet, Susan


18-08-2015 heerlijke verwennerij jouw massage! en meteen geen last meer van een licht rugpijntje.

Dank je wel.

Groetjes Anneke


14-08-2015 Een bijzondere en fijne ervaring was het, buiten, in de zon.

Volledig veilig voelen. Integer en met liefde uitgevoerd.

Gedragen worden als op golvend water, diepe ontspanning, helend.

Complete harmonie in schenken en ontvangen.

Rene, deze massage zoals door jou gegeven, zo'n fijne en mooie ervaring,

je geeft zo veel hiermee, ik hoop dat velen je weten te vinden en zelf gaan ervaren.

Marjon


Jouw Lomi Lomi massage was subliem ! Die bracht mij in een heerlijk , diep gevoel van overgave!

Bea


Reacties op de lomi lomi cursus


5 juli 2018

Het was een erg goede, complete en gevarieerde supercompacte cursus met veel nuttige strijkingen, sommigen zelfs spectaculair te noemen. Rene kijkt daarbij goed naar lichaamshouding en gebruik van de onderarmen, met afgestemd druk en tempo. Hij is erg geduldig en ik kan niet zonder zijn goede aanvullende aanwijzingen. Voor eigen gebruik heb ik video opnamen gemaakt die ik voorzie van een spiekbriefje, waardoor het overzicht behouden blijft en ik alles snel en gedetailleerd na kan kijken, voor mij een must.

Kortom een erg stimulerende cursus, gegeven door een zeer vaardige masseur. Ik zie ernaar uit om de nieuwe strokes in de praktijk toe te passen, Rene bedankt!

Met vriendelijke groet, Wim


9 april 2018

Ik wil Rene hartelijk danken voor de cursusdagen. Ik vond het een hele waardevolle cursus die goed is opgebouwd.

Ik heb het ervaren als een enorme luxe om 1:1 les te hebben. Hierdoor kon je meteen je vragen stellen en werd je ook liefdevol op de vingers getikt als het even mis ging.

De filmpjes zijn erg waardevol om het geheugen even op te frissen.

Ook zaten we in een lekkere energie met elkaar waardoor we veel geleerd hebben en ook veel gelachen.

Groetjes, Denise


17 maart 2018

De cursusdagen vond ik heel leerzaam. Het is voor mij een nieuwe manier van masseren en dan ook een uitdaging om veel te gaan oefenen en deze massage in mijn praktijk aan te bieden. Ik denk, zoals jij al zei René, dat het een massage is waar je veel bij moet oefenen om het op een vloeiende manier te geven.

De manier van les geven was erg prettig. Doordat we met 2 personen waren, was er alle aandacht en kregen we feedback tot in de details. Dit heb ik eerder nog nooit meegemaakt in de grote groepen waarin ik tot nu toe les heb gehad. En de wijze van feedback geven was helemaal goed. Ik heb het niet als vervelend ervaren dat ik tot in de details feedback kreeg, alleen maar prettig en leerzaam. En, zoals ik altijd zeg, feedback is een geschenk.

Ik ben heel erg blij met de filmpjes. Hier heb ik heel vaak naar gekeken voordat ik ging oefenen.

Verder vond ik de cursusdagen heel gezellig met z’n drieën. Hard gewerkt en ook heerlijk gelachen, niet onbelangrijk.

Veel liefs Adje


13 december 2017

Kort en krachtig ik heb veel geleerd in de 4 dagen lomi lomi training

Je was aanwezig maar we konden ook zelf oefenen , het ging met een geintje tussen door

Heel erg bedankt hier voor. Liefs Ria


11 december 2017

Ten eerste wil ik jou nogmaals bedanken voor de heerlijke leerzame en mooie lomi lomi massage cursus .

Ik heb weinig opmerkingen:

1.Ik vond zelf dat je tempo tijdens de eerste twee dagen wat hoog was en het was lastig voor mij om alles te onthouden. Misschien ligt dit aan mij.

2.Ik vond de tijd voor de cursus (4 dagen)  te kort. 5 dagen zou beter zijn om meer te kunnen oefenen, maar dat was onze keuze. Misschien een tip voor andere cursisten.

Verder vond ik alles heel goed geregeld.

Veel succes met de nieuwe cursus en ook fijne feestdagen toegewenst.

Warme groet, Emad


11 januari 2017

Naast het enthousiasme wat Rene voor de lomi lomi massage ten toon spreid, heeft hij er ook veel ervaring mee. Dit uit zich in een grote varieteit aan technieken en een zeer duidelijke uitleg. Verder is de cursus didactisch goed opgebouwd en door de 1 op 1 tutoring is het leereffect maximaal. Voorts is Rene een prettige docent om les van te krijgen, waardoor je wordt uitgenodigd om vragen te stellen indien wenselijk.

Groetjes, Ron


7 januari 2017

Rene weet op een innemende en deskundige manier de technieken van de lomi-lomi massage over te brengen. Zijn passie en liefde voor de lomi lomi straalt hij uit. En een hele toepasselijk kwaliteit is dat hij heel geduldig is met zijn leerlingen. In mijn geval erg prettig. Rene bedankt voor de mooie lessen.

Liefs, Irene.


8 april 2016

Ik ben ontzettend blij dat ik de Lomi Lomi massage cursus heb gedaan. Het is een heerlijke massage om te krijgen maar ook een prachtige massage om te geven.  Je bent een fijne docent, je straalt rust en betrokkenheid uit, gedrevenheid en zorgvuldigheid om de Lomi Lomi massage echt goed over te brengen. Doordat je twee mensen per cursus doceert is er ruimte voor alle aandacht, de sfeer was kalm en harmonisch. De 4 dagen die om de twee weken gegeven worden geven ook alle tijd om te oefenen. Ook de DVD werkte heel fijn. Ik voel me in staat om iemand een volwaardige massage te geven. Dankjewel René voor deze mooie Lomi Lomi massage cursus, ik heb ervan genoten. Liefs Wil.


Reacties op de Basis cursus ontspanningsmassage


De cursus wordt gegeven in een passende omgeving: goede temperatuur, gedimd licht, passende muziek. Goede massage tafels. Alle benodigde spullen zijn voor handen. Rene schept een ontspannen sfeer, waarin een ieder op zijn/haar gemak wordt gesteld, maar ook ruimte is voor een grapje. Rene legt het masseren duidelijk uit door middel van woord, voordoen en ervaren. Waar nodig is Rene altijd bereid toelichting te geven. Door de duidelijke hand-out kun je alles rustig nalezen. Hierin staat ook achtergrond informatie over masseren en het lichaam. Als je een cursus moment niet kunt, is Rene bereid een inhaal moment te plannen.

Ik heb de cursus ervaren als leerzaam en warm ontspannen. Naast het maseren leer je ook over jezelf en het contact maken met anderen.

groetjes, Andrea


Door jou is een voornemen van me uitgekomen! Ik wilde al een poos leren masseren, en toen ik in het programma van De Paraplu de basiscursus ontspanningsmassage zag staan voor zo'n schappelijke prijs, heb ik me direct online opgegeven. Ik ben heel tevreden over de manier waarop je lesgeeft: rustig, geduldig, en je geeft duidelijk aan hoe je een massee in zijn of haar waarde laat zonder dat er ongemakkelijke situaties ontstaan. Dankjewel voor de uitstekende lessen en misschien tot ziens tijdens een vervolgcursus!

Sandra


Ik heb de massagecursus als goed ervaren. Wel vind ik – ook al staat het in het cursusboek – dat als eerste geattendeerd moet worden, dat als men aan de cursus deelneemt men gedoucht en wel naar de cursus komt.

En.......na massage te hebben toegepast NIET vergeten je handen te wassen! Dit zou een aanvang kunnen zijn in je naslagwerk (de mensen lezen niet eerst een heel boek door).

Kortom, ik heb genoten van de cursus, mede door jouw inzet, enthousiasme en discretie!

Hartelijke groet en wie weet tot  de volgende sessie.

Joke


Beste Réne,

Voor mij was het een perfecte cursus.

Ik heb veel opgestoken en de mensen die ik gemasseerd heb, hebben het als zeer plezierig ervaren. Een echte ontspanning. En daar ging het mij om.

Een vervolgcursus zie ik wel zitten.

M.vr.gr.

Kees